Over ons

Sinds de start van ons bedrijf, meer dan een halve eeuw geleden, staat De Beer Verf voor een complete en optimale dienstverlening. Wij zijn een no-nonsense groothandel waarbij de klant, voor ons, altijd centraal staat.

We hebben zowel een breed als diep assortiment, waarbij ontwikkelingen in de markt bepalend zijn voor de samenstelling ervan. Door mee te denken met de afnemers, leveranciers en medewerkers en daar ons beleid, assortiment en aanwezige voorraad op af te stemmen kunnen we dit verwezenlijken. Wij hebben korte lijnen met toonaangevende leveranciers, waardoor we voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding aan u kunnen leveren.

Ons verkoopteam adviseert u graag bij de keuze voor het juiste product of verfsysteem. Wij blijven ons team trainen, zodat we u, naast de juiste service, ook kennis en kwaliteit kunnen bieden.

Uw voorraad is onze zorg

De Beer stelt zich als doel de voorraad continu aan uw bestelbehoefte aan te passen, waardoor we een hoge leveringsbetrouwbaarheid bereiken. Onze buitendienst adviseert u ook bij uw magazijnindeling en uw werkwijze, waardoor De Beer, naast leverancier ook een adviserende rol kan bieden, waarbij positieve ontwikkelingen uiteraard voor beide partijen voordelig zijn.

Dagelijkse levering is één van de speerpunten van onze organisatie en dit voeren wij ook uit in eigen beheer. verfblikkenWe zijn daardoor niet afhankelijk van derden en onze goederen worden persoonlijk, op tijd en in goede staat bij u afgeleverd. Vanuit onze hoofdvestiging in Venlo met de centrale voorraad, worden de goederen gedistribueerd in Zuidoost Nederland. De twee satellietvestigingen in Helmond en Nijmegen bieden u de juiste service, zodat u met snelheid en het juiste advies wordt geholpen.

In onze professionele kleurmakerij worden kleuren van staal speciaal voor u gemaakt. Door een intensieve automatisering kunnen we zelfs voor speciale kleuren een zeer snelle levertijd garanderen. Verder automatisering van de kleurmakerij is een blijvend proces om de snelheid en kwaliteit te kunnen waarborgen en als mogelijk te verbeteren.

De hoofdvestiging in Venlo is ingrijpend verbouwd, waarbij de verbeterde routing en productpresentatie u zeker positief zullen bevallen. Er is tevens een showroom waarin van elke branche waarin wij opereren diverse stalen en verfsystemen zijn te zien. De showroom is een weerspiegeling van ons assortiment in toegepaste vorm. Wij raden u dan ook van harte aan om de showroom eens te bezoeken om zodoende inspiratie op te doen over verschillende technieken en systemen

Kortom, we zijn snel, goed, slim en vooral niet duur. Kennis is Kwaliteit dus vandaar onze slogan: “Lak is ons vak”.

Missie

Een servicegerichte en betrouwbare verfgroothandel in de Meubelbouw, Industrie, Autoschade en Bouw opererend in Zuidoost Nederland die streeft naar een optimale beleving van service en kwaliteit om zodoende aan alle behoefte van de klanten te voldoen waardoor langdurige relaties kunnen ontstaan.

 

Ga naar boven