Verf

Wij kunnen u niet alleen alles vertellen over kleurkeuzes en kleurcombinaties maar ook over de andere eigenschappen en bestanddelen van verf.
Kennis van verf en hun bestanddelen maakt het ons mogelijk om een duidelijk en onderbouwd advies te kunnen geven.

Behang

Zelf behangen is zeker goed mogelijk en vooral vliesbehang is eenvoudiger aan te brengen als behang met papieren rug. Bovendien is er dan ook minder kans op krimpnaden en blaasjes.

Maar er zijn omstandigheden denkbaar dat je de klus beter kunt overlaten aan een professionele behanger of schilder. Bespreek dus eventuele bijzondere omstandigheden in onze winkel en vraag naar verwerkingsadviezen.

Als uit het advies blijkt dat de verwerking een professionele behanger en/of schilder vereist, loop dan geen risico en ga voor een goed resultaat mét een professionele behanger en/of schilder en neem geen genoegen met minder resultaat door het zelf te proberen.

Onze collectie behang-boeken is altijd up to date en zo uitgebreid dat er altijd genoeg keuze is uit dessins voor alle woonstijlen en interieurs. Een bezoek aan onze winkel is dus beslist de moeite waard.

Dus ook voor decoratieve verf en behang naar de Beer!

 

professionele schilder fw

Ga naar boven